Samarbeidsprosjekter

Påske & pasjon
Påske og pasjon
Påske & pasjon – et vidt spekter av kulturopplevelser. Påske og pasjon er 64 opplevelsesdager i Oslo, Bærum og Asker. Musikk, visuell kunst, litteratur, scenekunst, gudstjeneste, arkitektur og film. Pasjon er lidelse og lidenskap. Lidelse i møte med verdens dødskrefter. Lidenskap i møte med livets muligheter. Fra inngangen til den stille uke til 1. pinsedag. Påske er fortellinger som former vår kultur og driver mennesket til frihet.
http://www.paskeogpasjon.no/

 

KULT – Senter for kunst, kultur og kirke

KULT

KULT er et kompetansesenter for kunst og kirke og en katalysator for utvikling av samarbeidsrelasjoner og nettverk mellom grupper innen kirke- og kunstliv samt fra andre religiøse tradisjoner.
http://www.kult.oslo.no/

 

Olavsfestdagene

Olavsfestdagene

Olavsfestdagene er en kirke- og kulturfestival som arrangeres i Trondheim rundt olsok hvert år. I ti dager opptrer orkestere, band, solister, kor, opera og skuespillere for et tilreisende og fastboende publikum. Festivalens historiske forankring er dyrkelsen av Olav den hellige og  viderefører tradisjonen til Olavsdagene, som startet i 1962.
http://www.olavsfestdagene.no/

 

Tromsø internasjonale kirkefestival

Tromsø Internasjonale Kirkefestival (TIK) ble i 2006 opprettet av engasjerte kirkelige ansatte som ønsket å åpne kirkerommet for økt kunst og kulturuttrykk. Siden den gang har festivalen utviklet seg til å bli en ukes festival med aktiviteter for store og små i flere av byens ulike kirker og steder. Det har vært konserter, utstillinger, seminar og foredrag.

https://www.facebook.com/tikfestival

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bevegelse. Forum. Fristed.