Dialog, Son kulturkirke

KONTAKT

Jørgen Mørk
E-post: morkjorgen@gmail.com

DIALOG er et åpent møteforum der samfunns- og livssynsaktuelle temaer står på dagsorden.

Vi åpner kl. 19.00 med kafé, foredraget starter kl. 19.30 etterfulgt av innlegg fra salen og debatt.

På DIALOG får du lytte til ledende fagfolk, luftet egne tanker og møte mange hyggelige mennesker. Vi ønsker folk med ulike oppfatninger og ståsted hjertelig velkommen. Det er i
mangfoldet vi skaper den gode dialogen.

For mer informasjon, se www.sonkulturkirke.no

————————————————————————————-

PROGRAM HØSTEN 2019

Vi åpner kl. 19.00 med kafé og foredraget starter kl 19.30. Fri entré. Alle møtene er i Son Kulturkirke, Sagbruksveien 2.

Tirsdag 27. august:

BØR VI FRYKTE KINA?

Kinas vekst er kanskje det viktigste som skjer i verden i dag, maktsentrumet i verden flytter seg nå til Øst-Asia. Potensielle konflikter står i kø. Professor Øystein Tunsjø ved Institutt for Forsvarsstudier og Forsvarets høgskole tar tak i aktuelle problemstillinger og spør: Bør vi frykte Kina?

Tirsdag 24. september:

GENERASJON PRESTASJON: HVA ER DET SOM FEILER OSS?

Mange ungdom disiplinerer seg for å prestere optimalt, på skolen, treningssenteret, sosiale medier osv. Stress og press og økte psykiske helseplager følger. Hva må gjøres?

Ole Jacob Madsen er professor i kultur- og samfunnspsykologi og forfatter av boka Generasjon prestasjon. Foredraget henvender seg til alle som er i kontakt med ungdom og som ønsker å forstå tiden vi lever i.

Tirsdag 29.oktober:

TILLIT – HVORDAN TRUES DEN OG HVORDAN BYGGES DEN?

Tillit er selve juvelen i et samfunn. Den utfordres til stadighet, bl.a. gjennom en økende polarisering, digitalisering og globalisering. Hvordan kan vi i fremtiden utvikler tillit mellom mennesker? Og hva vil true tilliten? Foredrag ved Geir Lippestad, forsvarsadvokat.

Tirsdag 26.november:

KIRKEN I LOKALSAMFUNNET

Kirken er ikke er til for seg selv, men for mennesker og samfunn. Derfor må den være i dialog med lokalsamfunnet. I dette møtet settes kirkens kvaliteter på prøve.

Hvilke utfordringer knyttet til lokalsamfunnet må kirken ta inn over seg? Hvor går veien videre for Son kulturkirke? Foredrag ved biskop Atle Sommerfeldt.

TIDLIGERE PROGRAMMER (PDF)

Våren 2018
Høsten 2017
Våren 2017
Høsten 2016
Våren 2016
Høsten 2015
Våren 2015

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bevegelse. Forum. Fristed.