Katolsk forum Asker og Bærum

STATUTTER FOR KATOLSK FORUM ASKER OG BÆRUM

  1. Katolsk Forum Asker og Bærum ble etablert høsten 1994 som et uavhengig, frittstående kirkeakademi, med basis i Asker og Bærum Katolske Menighet og i forståelse med sognepresten og biskopen.
  2. Det forutsettes et konstruktivt, fritt samarbeid med menighetsråd og sogneprest.
  3. Katolsk Forum Asker og Bærum er ikke en medlemsorganisasjon. Styret supplerer seg selv ved avgang av styremedlemmer. Det forutsettes at styret består av samfunnsengasjerte katolikker med økumenisk sinnelag.
  4. Katolsk Forum Asker og Bærum er tilknyttet Norske Kirkeakademier.

Styrets medlemmer:

Benedicte Brøgger, leder, benedicte@brogger.no
Rønnaug Aaberg Andresen, ronnauga@online.no
Pål Giørtz, paulvif@gmail.com
Huan Nguyen, posttilhuan@hotmail.com

———————————————————————————

PROGRAM VÅREN 2020

Søndag 27. September.  Jesus i sin jødiske samtid. P.Arne Kirsebom. Hvordan Jesus ble forstått i sin samtid har vært et tema Pater Arne har utforsket i flere år. Han har delt sin lærdom på troskursene i menigheten. Nå blir det hovedtema for søndagens foredrag.

 P.Arne har vært sogneprest i Asker og Bærum Katolske menighet fra 2013-2020 og reiser uken etter til sin nye gjerning i Tromsø. Katolsk Forum vil bruke anledningen til å takke ham for god  støtte og alltid innsiktfulle foredrag.

Foredraget holdes i St.Sunnmenighetssalen i Mariakirken, Nyveien 17, Stabekk, søndag etter høymessen, ca. kl. 12.15.

 Av smittevernhensyn er det begrenset antall plasser og påmelding. Meld deg på enten ved telefon til Teresa Alves, menighetens administrasjonsassistent, 67 49 47 30, eller via lenke på hjemmesidene:  mariakirken.com, under fanen aktiviteter, Katolsk Forum.

 

Søndag 8.desember. Det sedvanlige musikalske adventforedraget. Wolfgang Plagge.

Wolfgang Plagge, komponist, professor og menighetens organist skal igjen glede oss ved å øse av sin rikholdige kunnskap om musikk. Denne søndagen er også 60-årsdagen for innvielsen av Mariakirken, så det planlegges ekstra aktiviteter i forbindelse med jubileet. Mer informasjon følger når det nærmer seg.

 Alle er velkommen!


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bevegelse. Forum. Fristed.